Rahvaliit: me pole kutset valitsusse saanud

15. mai 2009, 16:22

Rahvaliit pole saanud üheltki erakonnalt
ettepanekut alustada koalitsiooniläbirääkimisi, kuid on nende arutamiseks
valmis.

Kui mõni erakond pakkumise teeb, võtab erakonna juhatus selle arutada, ütles Rahvaliidu pressiesindaja Manuela Pihlap Postimehele. "Iga parlamendierakond peab olema valmis võtma valitsusvastutust," lisas ta ning soovitas oodata ära arengud Toompeal.

Pihlapi sõnul ollakse valmis ära kuulama kõiki erakondi ja kui seisukohad ühtivad, on koostöö võimalik. "Riigi seisukohast oleks kõige parem, kui valitsus suudab täna kokku leppida," viitas ta lahkhelidele töölepinguseadusega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    15. May 2009, 17:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing