Reform ja IRL alustavad pealelõunal kõnelusi Rahvaliiduga

16. mai 2009, 11:31

Reformierakond ning Isamaa ja Res Publica
Liit (IRL) plaanivad täna pärastlõunal alustada kõnelusi Rahvaliiduga, mis
võivad viia uue valitsuskoalitsiooni moodustamiseni.

Reformierakonna avalike suhete juht Silver Pukk ütles ERR-u uudisteportaalile, et hetkel on koos Rahvaliidu volikogu ja oodatakse nendepoolset signaali. "Loodetavasti saame lähemat infot kõneluste kohta anda tunni aja jooksul," ütles ta.

Rahvaliidu esimehe Karel Rüütli sõnul ootab Rahvaliit ametlikku ettepanekut koalitsioonilt, kuigi üldiselt ollakse koalitsiooni minekuks valmis. Rahvaliit ei plaani koalitsioonis Sotsiaaldemokraate asendama hakata, vaid tahetakse sõlmida täiesti uus koalitsioonileping, vahendasid Kuku raadio uudised.

IRLi teatas täna, et erakond moodustas delegatsiooni, et alustada Reformierakonnaga läbirääkimisi. Seal esindavad erakonda volikogu esimees Helir-Valdor Seeder, riigikogu fraktsiooni aseesimees Urmas Reinsalu ja peasekretär Margus Tsahkna, teatas erakond pressiteates.

Reformierakond moodustas eile juhatuse koosolekul kõnelusteks delegatsiooni, kuhu kuuluvad peasekretär Kristen Michal, justiitsminister Rein Lang ja riigikogu liige Rain Rosimannus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. May 2009, 12:25
Otsi:

Ava täpsem otsing