Kolmapäev 18. jaanuar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Nordea ei alanda maksete päevalimiiti

18. mai 2009, 13:33

Kuna Nordea pank pakub alternatiiviks
ID-kaardile internetipanka sisenemisel ühekordselt kasutatavaid koodikaarte,
siis ei kehtesta pank tänasest internetipangas tehtavatele ülekannetele
3000kroonist päevalimiiti.

"Alternatiiviks ID-kaardile internetipanka sisenemisel pakub Nordea Pank ühekordselt kasutatavaid koodikaarte. Seetõttu ei kehtesta Nordea Pank tänasest internetipangas tehtavatele ülekannetele 3000kroonist päevalimiiti. Päevane makselimiit Nordea internetipangas on iga kliendi puhul erinev ja sõltub kliendi reaalsest raha kasutusvajadusest," kommenteeris Nordea turunduse ja kommunikatsiooni osakonna juhataja Kristel Peikel.

Ta lisas, et Nordea kliendid saavad internetipanka sisenemisel kasutada koodikaartide koode vaid ühe korra, mistõttu on koodide kasutamisega kaasneda võiv turvarisk viidud miinimumini. "Seetõttu ei näe me praegu ka vajadust muuta kehtivat ühekordselt kasutatavate koodikaartide süsteemi," märkis ta.

"Pakume oma internetipanga kasutajatele ühtaegu turvalist ja paindlikku lahendust, jättes kliendile vabaduse valida, kas kasutada suuremate ülekannete tegemisel koodikaarti või ID-kaarti," sõnas Peikel.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. May 2009, 14:35
Otsi:

Ava täpsem otsing