Olympic: Ukraina rahandusministri määrus on ebaseaduslik

18. mai 2009, 15:20

Olympic Entertainment Group (OEG) teatas
täna börsile, et Ukraina rahandusminsitri kasiinoäri keelav määrus on
ebaseaduslik.

Olympic Entertainment Groupi (OEG) avaldas täna börsiteate, milles väidab, et OEG poolt teostatud juriidilisest analüüsist Ukrainas tegutsevate kasiinoettevõtete tegevuse ajutise peatamise kohta järeldub, et rahandusministri vastavasisuline määrus on ebaseaduslik.

„Rahandusministri määrus on vastuolus nii Ukraina kohaliku Äriseadustikuga, Tööjõu seadusega, Ettevõtlusseadusega, Majandustegevuse litsentseerimise seadusega ja mitmete investeerimistegevust käsitlevate seadustega,“ seisis teates.

Konkurentide ja Hasartmängukorraldajate Assotsiatsiooni seisukoht kasiinode sulgemise ebaseaduslikkuse osas ühtib OEG arvamusega. OEG teostatud vaatluse kohaselt on ligikaudu pooled kasiinod juba taasavatud.

OEG kasiinod loodame avada esimesel võimalusel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. May 2009, 16:49
Otsi:

Ava täpsem otsing