Loit Linnupõld läks Peep Vainu firmast Nordeasse

19. mai 2009, 12:08

Parex Banka Eesti filiaali endine juht Loit
Linnupõld, kes pärast pangajuhiametit läks Peep Vainu
koolitusfirmasse, töötab nüüd Nordea pangas.

Linnupõld asus Nordeasse tööle jaepanganduse tootejuhtimise osakonna juhataja ametikohale, kirjutas e24.ee.

Vainu juurde läks Linnupõld 2007. aasta lõpus, valides pangajuhi konsultandiameti asemel. "Olen neil seal hetkel konsultant, teen juhtimisauditit ning konsulteerin teemal, kuidas Eestist välja kasvada. See on väljakutseid pakkuvam töö, kui oli töö pangas. Üks on äri, kus on selgelt piir ees, teine teadmiste põhiselt äri kasvatamine," ütles Linnupõld siis Äripäevale.

Lisaks Parexile Ühispangaski töötanud Linnupõld on kätt proovinud ka kinnisvaraarendajana. Tema osalusega firma arendas Tabasalus Kolde teel asuvat kolme paarismaja, mis puudulike ehitustööde tõttu sai aga elanike pahameele osaliseks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. May 2009, 12:14
Otsi:

Ava täpsem otsing