Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Jürgen Ligi: Jüri Pihl tahab jääda valitsusse

21. mai 2009, 09:57

Sotside siseministrist juht Jüri Pihl tahab
jääda edasi valitsuse liikmeks ega ole praegu lahkumise üle õnnelik, ütles
Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi.

"See on küll hull asi, kui ostetakse sisse "juht", kes on poliitiliselt täiesti rabe, kes alustab partnerite solvamisega ja siis pärast ei ole tal kindlust, et juhtida erakonda ja öelda, et peame kokku leppima," rääkis Ligi Eesti Ekspressile.

"Tal on kindlasti väga suur häälte kogumise potentsiaal ja kõva juhi maine, aga sellele peavad lisanduma pikem poliitiline taju ja teistsugused meetodid," ütles Ligi. ""Kõva kätt tuleb esimeses lahenduses oma erakonnas proovida, mitte teiste peal," lisas ta.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. May 2009, 09:57
Otsi:

Ava täpsem otsing