Michal: uue koalitsiooni teke pole veel kindel

21. mai 2009, 08:18

Reformierakonna peasekretär Kristen Michal
jättis lahtiseks, kas Rahvaliidust saab täna uus koalitsiooniliige või
mitte.

Michal ütles, et sotsiaaldemokraatidest ministrid on täna ametis ja valitsus saab praegusel kujul täna hommikul kokku, vahendas ERR. Ühtlasi ei soovinud Michal spekuleerida, kas Rahvaliit astub täna valitsuses sotside asemele.

Erakonna peasekretär möönis, et koalitsiooniläbirääkimised ei ole kerged. "Küsimused on suured, rahaliselt väga mahukad. Rahvaliidul on selgelt oma poliitiline joon ja eks me kõik peame kompromisse tegema. Meie anname milleski järgi, milleski annavad isamaaliitlased järgi, milleski annavad rahvaliitlased järgi," rääkis Michal, lisades, et koalitsiooniläbirääkimistele on omane maailmavaadete kompamine.

Michal märkis, et läbirääkimistel on leitud piisavalt suur ühisosa ning ta avaldas lootust, et see on baas, millest saab juba koos Rahvaliiduga edasi liikuda.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. May 2009, 08:18
Otsi:

Ava täpsem otsing