Padar: järgmisel ministril peab olema kaameli kannatus, soe süda ja külm pea

25. mai 2009, 16:22

Endine rahandusminister Ivari Padar ütles
Äripäeva online-intervjuus,
et andis ministrina endast maksimumi, järgmise rahandusministri nime ta veel
välja pakkuda ei tahtnud.

„Mulle saavad hinnangu anda kõrvaltvaatajad. Võin aga ütelda, et andsin endast maksimumi,“ kommenteeris Padar enda tööd ministrina. Sotsiaaldemokraat möönis, et tal on kahju praegu ministri koha pealt tagasi astuda: „Ikka on, sest töö jäi ju pooleli. Unenägudest on eelarve aga taandumas.“

Järgmise ministri nime ta öelda ei osanud, küll aga märkis: „Igal juhul peab sellel inimesel olema kaameli kannatus, soe süda ja külm pea.“

Padar nentis, et valitsus läks laiali, kuna kolme koalitsioonierakonna vahel puudus üksmeel. „Kahjuks otsustasid meie endised partnerid vabaneda sotsiaaldemokraatidest, kes seisid ka ühiskonna kõige nõrgemate eest. Mulle isiklikult tundub, et lepitamatud pinged selles valitsuses olid juba koalitsioonilepingu sõlmimise ajal. 2007. aasta märtsivalimised näitasid tõika, et mida rohkem lubad, seda rohkem tuleb rahva armastust. Klassikaliselt! On selge, et muutunud oludes oli võimatu kogu selle märtsirõõmu elluviimine.“

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. May 2009, 16:22
Otsi:

Ava täpsem otsing