IRL, oravad ja Rahvaliit alustavad töölepinguseadusega

26. mai 2009, 15:30

Täna esmakordselt ametlike läbirääkimiste
raames Ülemiste Citys kogunevad oravaparteilased, rahvaliitlased ja
IRL-lased arutavad peateemana töölepinguseadusega seonduvat.

Kuivõrd peaminister Andrus Ansip on täna lühivisiidil Soomes, siis istuvad Reformipartei esindajatena täna läbirääkimiste laua taha justiitsminister Rein Lang ja Reformierakonna üks esiideoloogidest Rain Rosimannus.

Rahvaliidu läbirääkimiste delegatsiooni juhib Rahvaliidu endise esimehe ja ekskeskkonnaministri Villu Reiljani endine nõunik Karel Rüütli, praegu erakonna esimehe ametis. Samuti osaleb läbirääkimistel endine rahandusminister Aivar Sõerd ja partei aseesimees Kajar Lember.

IRL-i esindab lisaks Tsahknale ka endine justiitsminister Ken-Marti Vaher.

IRLi peasekretär Margus Tsahkna sõnul on nende positsioonid töölepinguseaduse jõustumise osas sarnased riigikogus menetletava eelnõuga, kus maksemääraks on ette nähtud 3% ja teatud hüvitisi on oluliselt vähendatud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. May 2009, 16:13
Otsi:

Ava täpsem otsing