Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ansip kohtub maksutõusu arutelu ajal kuulsa usutegelasega

27. mai 2009, 11:40

Täna kell 12.30 Stenbocki majas algavad uue
valitsusliidu loomise läbirääkimste juurest peab peaminister Andrus Ansip mõneks
ajaks ära käima, sest võtab Stenbocki majas vastu kuulsa usumehe Franklin
Grahami.

Valitsuse meedianõunik Liina Lepik ütles Äripäevale, et eile õhtul Soomest kodumaale naasnud peaminister Andrus Ansip osaleb tänasel IRLi, Reformierakonna ja Rahvaliidu liidrite vahel peetavatel maksutõusu küsimusi käsitleval tunde kestaval arutelul.

Siiski ei kavatse Reformierakonna juht kogu aeg mõttevahetusel osaleda. "Peaminister käib diskussiooni juurest ka mõneks ajaks ära, kui kell 14 võtab vastu Franklin Grahami (Tallinnas tuleval nädalavahetusel korraldatava usufestivali esineja – toim), ütleb talle tere ja näitab Stenbocki maja. Samuti osaleb peaminister ühe tunni vältel kell 15 algaval teadus- ja arendusnõukogu nõupidamisel," kirjeldas Lepik valitsusjuhi tänast päevaprogrammi.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. May 2009, 14:26
Otsi:

Ava täpsem otsing