Silvano juht: teine kvartal tuleb parem

27. mai 2009, 20:43

Teises kvartalis on osad näitajad võrreldes
esimesega juba paranenud ning samuti sesoonsus parandab meie müügitulemusi
mais ja juunis, kommenteeris Silvano Fashion Groupi tegevdirektor Sergei
Kusonski.

"Üldiselt me pole rahul esimese kvartali tulemustega. Kuid arvestades kriisiolukorda ning turge, kus me tegutseme, võib öelda, et me oleme esimese kvartali tulemustega rahul," kommenteeris Kusonski. "Kui võrrelda peamiste konkurentide tulemusi meie põhiturgudel, siis võib öelda, et tulemused on rahuldavad," lisas ta.

"Eeldame, et teises ja kolmandas kvartalis on tulemus parem. Võime juba praegu öelda, et teise kvartali tulemus tuleb parem kui esimese oma, kuna osad näitajad on juba paranenud. Samuti sesoonsus parandab meie müügitulemusi mais ja juunis. Seetõttu oleme kindlad, et teine kvartal tuleb parem," märkis tegevdirektor.

Kusonski tõdes, et kindlasti mõjutas Venemaal 11 kaupluse sulgemine tulemusi. "Tegelikult oleme Venemaal oma tegevuse praktiliselt lõpetanud. Peale esimest kvartalit on seal veel kaks poodi avatud, kuid ka need suletakse teise kvartali jooksul. Kaupluste sulgemine läks maksma sedavõrd palju, et esimese kvartali tulemus oli negatiivne."

Kusonski ütles, et nad usuvad, et Venemaal tegutsemine mõjutaks tulemusi negatiivselt ka tulevikus. "Kriisisituatsioonis me ei saa endale lubada kahjumit teenivat äri ning seega otsustasime kauplused Venemaal sulgeda." Kahjumit tootvaid kaupluseid on suletud ka teistes riikides.

"Ettevõtte restruktureerimine on üks osa plaanist kasvatada kasumit ja käivet. Me küll plaanime paar poodi Venemaal avada, kuid laienemine pole nii ulatuslik kui viimastel aastatel," lisas ta.

"Keskendume frantsiisi võimalustele, mis meil olid Venemaal, Ukrainas ja teistes riikides. Samuti pöörame rohkem tähelepanu hulgikaubandusele, mis toodab kasumit," rääkis ta tulemuste parandamise plaanidest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. July 2009, 15:53
Otsi:

Ava täpsem otsing