Kolmapäev 26. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

GM plaanib pankrotist kähku välja tulla

28. mai 2009, 19:49

General Motorsi juhatuse aseesimees Bob
Lutz ütles, et USA suurim autotootja plaanib kiiresti pankrotiprotsessist välja
tulla, kui see kohtule esitatakse, vahendas Bloomberg.

„Me plaanime siseneda ja väljuda kiiresti,“ ütles Lutz täna Automotive Press Associationi lõunal Detroidis. „USA valitsus tahab oma raha tagasi ja meie plaan on see nii kiiresti tagasi maksta, kui võimalik. USA valitsus ei soovi omada autokompaniisid.“

General Motors plaanib esitada pankrotikaitse taotluse 1. juunil ja müüa suurema osa oma varadest uuele kompaniile, rääkivat asjaga kursis olevad inimesed. USA valitsus finantseerib ettevõtet ja varad viiakse valitsuse poolt loodavasse ettevõttesse üle.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. May 2009, 19:50
Otsi:

Ava täpsem otsing