Kindlustajad blufivad pettuseohust

29. mai 2009, 10:37

Väited, nagu oleks surutise ajal
kindlustus shy;pettuste arv järsult kasvanud, on kindlus shy;tus shy;seltside
liialdus, kinnitab Marsh Kindlustus shy;maakleri esindaja.

Äriklientidele keskenduva maaklerifirma juht Mart Mere tõi eilsel kliendiüritusel näiteks kindlustusseltside meedias välja käidud väited, nagu oleks kindlustuspettuste arv surutise ajal kahe- või kolmekordistunud, kirjutas E24.

"Tänavu hakati tekitama tunnet, nagu hakkaks kõik petturiteks muutuma, hakkasid levima ka teated, et kindlustussektor ühines langejatega," nentis Mere. "See on tavaline PR-tegevus selle nimel, et kahjukäsitlus ei pruugiks liiga palju välja maksta. Meil on majanduslangus ja seltsid otsivad õigustust, et piiripealseid juhtumeid välja maksmata jätta."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2009, 11:18
Otsi:

Ava täpsem otsing