Savisaar teab: tallinlased on Keskerakonna valitsemisega rahul

29. mai 2009, 12:44

Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimehe
Edgar Savisaare sõnul on tallinlased keskerakondliku linnavõimuga rahul ning
naudivad linnas valitsevat stabiilsust, kirjutab Tallinna Postimees linnavõimu
tegemistest.

Savisaar kinnitas volikogu kõnepuldist küsimustele vastates, et Toompea võimutülid mõjutavad negatiivselt ka Tallinna elu, kuid siiski polevat vaja Tallinnas pärast sügisel toimuvaid kohalike omavalitsuste valimisi karta samasuguseid intriige nagu praegu vabariigi valitsuse ümber.

"Tallinna rahvas ei lase korduda nendel päkapikukoalitsioonidel, mis kunagi all-linnas olid ja et need Toompea tülid siia alla linna kanduksid. Tallinna rahvas naudib võimu stabiilsust ja on sellega rahul, nagu näitavad avaliku arvamuse küsitlused," lausus linnapea.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2009, 14:47
Otsi:

Ava täpsem otsing