Esmaspäev 24. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Aivar Otsalt esitas lahkumisavalduse

02. juuni 2009, 08:19

Mitmes kuriteos kahtlustatav Ida
politseiprefekt Aivar Otsalt esitas eelmisel nädalal omal soovil
lahkumisavalduse.

Politseipeadirektor Raivo Küüt rahuldas Otsalti avalduse, kirjutas Õhtuleht. Kaitsepolitsei kahtlustab Otsaltit ebaseadusliku jälitustegevuse korraldamises, grupiviisilises omastamises, relvade ebaseaduslikus käitlemises ning ebaseaduslikule jahile ja kalapüügile kaasaaitamises. Tartu maakohtu loal on Otsalt vahi alla võetud.

Kaitsepolitsei kahtlustab Otsaltit ebaseadusliku jälitustegevuse korraldamises, grupiviisilises omastamises, relvade ebaseaduslikus käitlemises ning ebaseaduslikule jahile ja kalapüügile kaasaaitamises.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. June 2009, 07:41
Otsi:

Ava täpsem otsing