Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Üks küsimus: Kelle poolt hääletad europarlamendi valimistel?

ÄP 04. juuni 2009, 00:00

Erki Urva, Linxtelecom Estonia juht
Ma avaldan toetust praegusele valitsuskoalitsioonile. Selles osas on veel mänguruumi, kas hääletan IRLi või Reformierakonna poolt. Laiemas plaanis leian, et praegune valitsus peab jätkama. Kuid see ei tähenda, et ma kõikide valitsuse sammudega rahul oleksin.

Triin Raamat, CVO Recruitmenti tegevjuht
Kasutasin e-hääletamise võimalust ja andsin oma hääle Reformierakonnale. Hoolimata sellest, et Reformierakond on viimasel aastal minu silmis teatud valikutega ebaõnnestunud, pooldan endiselt kõige enam selle erakonna seisukohti.

Imre Sokk, OÜ Kõlleste Kommimeistrid omanik ja juht
Mul on juba valitud, valisin Reformierakonna. Nad on ainsad, kes on võimelised midagi ära tegema. Vasakpoolsed pole midagi teinud, Savisaar on vaid suur jutumees. Tallinna juhtimisest on näha, et kui nemad oleks võimul, oleks meil olukord hullem kui Lätis.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:07
Otsi:

Ava täpsem otsing