Assets RMP vabandab spämmi pärast

1706-aripaev 04. juuni 2009, 16:16

Väga kahetsusväärsel moel on 3. juuni õhtul
teele saadetud Assets RMP poolt spämmreklaamid avatud listiga, mis on täna
hommikul ummistanud rohkem kui 4000 ettevõtja ja eraisiku postkastid, teatas
Assets RMP juhataja Ellen Tohvri.

Esimeste vihjete ilmnemisel võeti kasutusele meetmed listi sulgemiseks, kuid tekitatud kahju ei suudetud peatada. Ettevõte palub mitte saata nimetatud spämmile vastuseid reply'ga, sest kogu spämmi ringlus toimub arvutitesse salvestatud aadresside kaudu.

"Vabandan siinkohal kõigi ettevõtjate ja eraisikute ees, kes pidid kannatama meie tekitatud spämmide tõttu. Eraldi vabandused hr. Margus Pulveri ja hr. Sulev Metsalu ees, kes on õnnetul kombel neist sõltumatult osutunud spämmi kaasosalisteks. Kõik pretensioonid palume esitada Assets RMPle," rõhutas Tohvri.

Assets RMP pakub finantsalaseid teenuseid alates 1991. aastast nii Tallinnas kui ka Tartus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. June 2009, 16:29
Otsi:

Ava täpsem otsing