Börs: Riia börsil kaunim kui Tallinnas

05. juuni 2009, 12:49

Kuigi Läti finantsturge võiks mõjutada
tugevasti likviidsuspitsitus, on seal täna käimas tõus. Tallinnas aga käib
suurte muutustega langus.

Kaubeldud on Lätis muidugi vaid üliväheste aktsiatega ja käibed on väikesed. Grindeksi aktsia on tõusnud 0,4 protsenti, seda 0,13 mln kroonise käibega. Olainfarmi aktsia kerkis 5,7 protsenti. Latvijas kugnieciba aktsia langes 2,2 protsenti. Vähese käibega Latvijas gaze aktsia tammus paigal.

Aga Tallinnas on ainus tõusja harju Elektri aktsia, mis näitas 3,2 protsendist tõusu.

Eesti Telekomi aktsia langes 3,1 protsenti, Merko Ehitus 3,4 protsenti, Eesti Ehitus seitse protsenti, Ekspress Grupp 7,9 protsenti ja Tallinki oma 5,4 protsenti. Telekomi aktsia käive oli kolm miljonit krooni, Tallinki aktsial 0,8 miljonit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    05. June 2009, 12:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing