Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Juhan Kivirähk: Karlssoni sokivahetus ehk Eesti vajab muutusi

09. juuni 2009, 10:39

Keskerakondlik vahetus Eesti poliitikas
tähendaks ilmselt Karlssoni moodi sokivahetust: vasak paremasse ja parem
vasakusse, Eestile oleks aga vaja, et sokid saaksid enne vahetamist ka
korralikult pestud ja nõelutud, arvab sotsioloog Juhan Kivirähk.

"Europarlamendi valimiste nimekirjapõhine valimine võimaldas kampaanias esiplaanile tuua kodused teemad, mille käigus Keskerakond kutsus üles vahetama valitsust ja Reformierakond mitte laskma Savisaart võimu juurde," rääkis Kivirähk Postimehele.

Valimised võitnud Keskerakond teeb valimistulemuste põhjal järelduse, et Eesti vajab vahetust ja peaminister Ansip peaks ametist lahkuma. "Ilmselt mõistavad kaks ligikaudu võrdselt protestihääli andnud valijagruppi – Keskerakonna ja Tarandi poolt hääletanud – vajamineva vahetuse iseloomu mõnevõrra erinevalt. Keskerakonna poolt soovitud kujul paistaks säärane vahetus kangesti Katuse-Karlssoni sokivahetuse moodi välja: ikka nii et parem sokk vasakusse ja vasak sokk paremasse jalga ning sellest ei oleks kasu," nentis sotsioloog.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. June 2009, 10:44
Otsi:

Ava täpsem otsing