Läti kärbib parlamendisaadikute hüvitisi

09. juuni 2009, 13:14

Läti parlamendi õiguskomisjoni liikmed
toetasid täna seaduseelnõu, mis näeb ette parlamendisaadikute kompensatsioonide
kärpimist.

„See ei ole esimene kärbe. Märtsis vähenesid saadikute palgad 15%. Rida kärpeid on tehtud ka mujalt. Näiteks kärbitud komandeeringukulusid, vähendatud töötamist alakomisjonides jne,“ ütles õiguskomisjoni esinaine Vineta Muižnietse.

Transpordikompensatsiooni, telefoniarvete kompensatsiooni ja elamiskulude hüvitust vähendatakse 20%. Ka ajutiste asendusliikmete hüvitisi kärbitakse. Mandaadi kaotuse korral saavad nad nüüd kompensatsiooni ühe kuupalga ulatuses senise kolme asemel, vahendas Läti Delfi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    09. June 2009, 13:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing