Raju rokk ja rütmikas pop

Signe Sillasoo 12. juuni 2009, 00:00

Sel reedel algav Rabarock, järjekorranumbrilt juba viies, pakub ohtralt üllatusi. Laval saab näha näiteks B.D.Ö-d, kes spetsiaalselt festivali jaoks kokku tuleb.

Ürituse korraldaja Helen Sildna sõnul on bänd esinemise väga muljetavaldavalt ette võtnud. Üllatuskülalisi on neil tervelt 20. Bändi line-up'is astuvad Sildna sõnul üles näiteks Lenna Kuurmaa, Robert Vaigla, Katrin Siska, Piret Järvis, Evelin Samuel, Kiur Aarma ja paljud teised.

Lisaks saab festivali käigus näha-kuulda veel Velikije Lukit, Pantokratorit, Inglismaa rokkbändi the Wildhearts, elektropoppi viljelevat Gary Numanit ja paljusid teisi.

Rokkirütme saab nautida nii Singer Vingeri ja Tanel Padari & The Suni tuuril "Noored on hukas" kui ka järgmise nädalal alguses, mil Eestit väisab taas Soome poproki lipulaev Dingo. Kontserdil astuvad üles ka Smilers ja Traffic.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:02
Otsi:

Ava täpsem otsing