Alternatiivne investeering: miljonäriga abiellumine

12. juuni 2009, 17:49

On olemas kolm viisi, kuidas kindlustada
oma finantsilist tulevikku: loteriivõiduga, miljonäriga abielludes või oma
finantside juhtimise teel, kirjutab ajakirjanik Eunice Yoon
CNNi ettevõtlusblogis Business360.

Kõige praktilisem näib muidugi finantside juhtimine, kui just ei juhtu, et tegu on Lisa Johnson Mandelli õpilasega. Mandell on nimelt Ameerika kohtinguguru, kes hiljuti pidas loengu Hongkongis, andes nõuandeid oma raamatu "Kuidas püüda miljonäri" ("How To Snare A Millionaire") järgi.

Mandell kinnitas, et n-ö kommionu orki püüdmine on üks paremaid investeeringuid, mida teha. Ja ju ta teab, millest ta räägib, sest ta on ühe sellisega abielus… Mandelli sõnul on ta saanud 50 abieluettepanekut ja vähemalt tosin neist meestest omab seitsmekohalist sissetuleku numbrit.

Niisiis, kuidas üks miljonär kinni püüda? Mandell jagas nõuandeid 98 naisest ja 2 mehest koosnevale publikule. Täpsemalt siiski ainult ühele mehele, sest teine mees põgenes pärast esimest pausi. Tundus, et vaene tüüp ei teadnud, mis üritusele ta oli end kirja pannud.

Siin aga siis nõuanded:

Ole auhind. Lisa Mandell soovitab naistel kanda heledavärvilisi kleite ja kõndida ringi kõrgetel kontsadel. Mehe on nimelt programmeeritud jahti pidama, lisas ta.

Ole ligipääsetav. Kõndides loo silmside ja naerata.

Ole õiges kohas, õigel ajal. Mandelli teooria järgi tähendab see veeta aega seal, kus rikkad mehed on – sigaribaarides, kallite restoranide baarides ja uhkete hotellide fuajeedes.

Mida ei tohi teha?
Ära räägi liiga palju. Esimesel kohtingu ei tohi mainida lapsi, eelmisi kallimaid, enda finantsseisu. Ära lobise detaile oma ülekvalifitseeritud eluloost, ta võib sind järgmise kohtingu asemel hoopis tööle võtta.

Ära ole närviline. Kiirga enesekindlust. Kui sa ei tea millest rääkida, siis ära räägi üldse. Küsi mehelt hoopis küsimusi tema isiku kohta, soovitab Mandell. Mees arvab seepeale, et naine mõistab teda suurepäraselt.

Kohtinguguru tunnistab, et ta ei tea, kui suurt edu tema nõuanded tegelikkuses toovad. Mandell leiab siiski, et ühiskonnas valitsevad topeltstandardid. "Koopameheaegadest peale on naised pidanud paarituma kõige edukamate meestega. Mehed jällegi on programmeeritud jahtima ilusaid naisi, sest ilu osutab heale tervisele. Keegi ei vaata kõõrdi meeste peale, kes tahavad endale ilusat naist. Aga kui sa ütled, et leia endale rikas mees, siis see kõlab kohutavalt," arutles Mandell.

Lisaks rõhutab Mandell, et tema õpetused on erinevad nö kullakaevajatest, kes tema hinnangul on naised, kes tahavad mehe tema rahast eraldada. „Naine, kes tahab abielluda eduka mehega, on täiesti normaalne,“ lisas ta.
Samas ei saa ära unustada ka mehi, kes tahavad endale miljonäri saada.

„Majanduslanguse tõttu on rohkem mehi kui naised oma töö kaotanud. Võib oodata, et tekib aina rohkem mehi, kes otsivad oma nö kommitädi. Seetõttu jagab Mandell mõned soovitused ka meestele.

Ole atraktiivne. "Nähtus, et vanemad naised nooremaid mehi tahavad, kogub aina populaarsust," lisas suhteasjatundja.
Ole hea kuulaja. "Naised tahavad kõik oma vimma välja elada," märkis Mandell.
Ole hooliv. "Mees peab suutma naise jaoks teha asju, millega naine ise hakkama ei saa," jagas Mandell meestele nõuandeid.
Ära räägi rahast või lastest. Ära räägi probleemidest ja punkt. Vähemasti kuni kuuenda kohtinguni või kuni kuus kuud...
Ära räägi ekskallimatest. Nii võib naisele tunduda, et mees pole oma eelmisest veel üle saanud.

Suhteguru sõnul on miljonäri püüdmine praktiline taktika majanduslanguse üleelamiseks, nii meeste kui naiste puhul. Lisaks usub Mandell, et finantsstrateegia võib päästa abielu. "Pooled abilelud lahutatakse finantsprobleemide tõttu. Ei ole midagi valesti selles, kui alustada abielu ilma selle takistuseta. See tähendab, et sa alustad paremate šanssidega," arutles kohtinguru.

Kuid kuidas pärast abiellumist miljonäri kinni hoida? See on miljoni dollari küsimus kõigile paaridele.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. June 2009, 19:24
Otsi:

Ava täpsem otsing