Müüjad ignoreerivad kinnisvara turuhinda

12. juuni 2009, 18:53

City24 värske uudiskiri kirjeldab
kinnisvaramüüja suurimaid vigu. Kõige suuremaks veaks on müüjate
ignorantsus.

"Viimased kaks ja poolt aastat ehk perioodil, kus kinnisvarahinnad on langenud, on müüjate puhul suurimaks veaks reaalsete turutehingutele vastavate hinnatasemete ignoreerimine," ütles kinnisvaraportaalile City24 1Partner Kinnisvara tegevdirektor Martin Vahter.

Kui tõusval turul oli müüjate puhul passiivsus kasuks, siis langeval turul on vastupidi. Võidab see, kes esimesena hinda langetab. Iseenesest lihtne reegel, kuid emotsionaalselt raske täita, lisas Eesti suurim kinnisvaraportaal.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    12. June 2009, 18:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing