Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Pimedatele tööd pakkunud ettevõte pankrotis

12. juuni 2009, 09:21

Pimedatele harjavalmistajatele tööd andev
Epitar läks pärast ümbernimetamist Ringtee 1 Kinnisvara OÜks pankrotti,
pankrotihaldurid loodavad siiski, et võlausaldajad ei otsusta ettevõtet
esmaspäeval likvideerida.

Esmaspäevasel üldkoosolekul otsustavad võlausaldajad eesotsas Swedbanki ning maksu- ja tolliametiga, mida Ringtee 1 Kinnisvaraga edasi peale hakata, kirjutas Tartu Postimees. Üks ettevõtte kahest pankrotihaldurist Indrek Lepsoo ütles siiski, et loodab staažika ettevõtte tegevuse jätkamisele. «Tellimused on täna olemas ja tööd saaks jätkata,» lausus ta.

Praeguse nimega Ringtee 1 Kinnisvara juhataja Fred Üprus ei teinud eile saladust, et Epitari nime teise firmasse tõstmise põhjus oli soov mitmekümne aasta vanust pimedate kaubamärki ja selle mainet pankrotiga kaasnevatest ebameeldivustest säästa.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. June 2009, 09:21
Otsi:

Ava täpsem otsing