Luterma: väikeaktsionäridele ülevõtmispakkumist ei tehta

Virge Haavasalu 15. juuni 2009, 00:00

"Luterma tegi kõigile aktsionäridele ülevõtmispakkumise 2007. aasta sügisel. Pakkumise hind ühe aktsia kohta oli umbes 10 krooni kõrgem, kui oli sel ajal Luterma aktsia hind Tallinna börsil enne ülevõtmispakkumise tegemist," ütles Viirma.

"Leian, et kõigil aktsionäridel, kes seda soovisid, oli seega üsna hiljuti võimalik oma aktsiad ülevõtmispakkumise käigus minu arvates hea hinnaga võõrandada," kommenteeris Viirmaa.

Ka seda ei pidanud Viirma võimalikuks kommenteerida, kas Luterma suuromanik Oliver Kruuda soovib loobuda täielikult väikeaktsionäridest või pole neil tema joaks erilist vahet. "Esindan Lutermat, aga mitte tema omanikke," põhjendas jurist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:08
Otsi:

Ava täpsem otsing