EBRD üks edukaim tehing oli Hansapank

ÄP 16. juuni 2009, 00:00

Hansapanga endistel asutajatel Jüri Mõisal ja Hannes Tamjärvel ning Eestis suurimate metsaomanike hulka kuulnud Aivar Berzinil õnnestus oma tuuleenergiafirmasse kaasata investorina Euroopa Rekonstruktsiooni ja Arengupank (EBRD). EBRD-l on Mõisa ja Tamjärvega seoses head mälestused, sest Eestis küll esialgu Hoiupanga ja ka Maapanga tulevikku uskunud EBRDst sai pärast Hoiu- ja Hansapanga ühinemist viimase aktsionär. EBRD teenis sellelt investeeringult 3,7 miljardit krooni puhaskasumit. Nüüd siis on lootused tuuleenergia peal.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing