Lisaeelarve kolmas lugemine katkestati

18. juuni 2009, 11:22

Pärast segadust protseduuriliste reeglitega
otsustas riigikogu lisaeelarve kolmanda lugemise katkestada.

Opositsioon nõudis lisaeelarve kolmandal lugemisel protseduuriliste rikkumiste tõttu vaheaja võtmist, kuna eelnõu punkt 511 SE ehk riigi 2009. aasta teise lisaeelarve seadusega seonduvalt teiste seaduste muutmise seadus on vastu võtmata.

Pärast vaheaega pani riigikogu aseesimees Jüri Ratas hääletusele riigikogu juhatuse ettepaneku 510 SE ehk riigi 2009. aasta teise lisaeelarve seaduse kolmas lugemine katkestada. "Enne vaheaega oli meil arutlusel see, et eelnõu 510 SE katkestada ja see ei leidnud Riigikogu juhatuses konsensuslikku heakskiitu. Ja sellest tulenevalt panen vastavalt meie kodu- ja töökorrale hääletusele ettepaneku, et eelnõu 510 SE kolmas lugemine katkestada," teatas Ratas.

Poolt hääletas 95 riigikogu liiget ning kolmas lugemine katkestati.

Riigikogu jätkab päras 10minutilist pausi küsimustevooruga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. June 2009, 13:50
Otsi:

Ava täpsem otsing