Citigroup näeb arenevates turgudes tõusuvõimalust

22. juuni 2009, 22:49

Citigroupi juht Vikram Pandit teatas
Bloombergi vahendusel, et pool tuumoperatsioonidest peaks tulema arenevatelt
turgudelt.

Globaliseerumine ja arenevad turud pakuvad uusi kasvusuundi, kinnitas Pandit täna Brasiilias peetud kõnes. Eelmisel nädalal teatas ta, et pank peaks vaatama tõusude otsinguil väljapoole USAd ajal, mil USA majanduskasv kipub aina uute

kändude taha koperdama. Citigroup on saanud valitsuselt 45 miljardi dollari eest päästeraha ning valitsusele kuulub peatselt ka 34 protsenti panga aktsiatest pärast 36 miljardi dollari eest kahjumeid viimasel kuuel kvartalil.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    22. June 2009, 22:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing