AUTOD: Hyundai Tucson – traditsioonide kütkes

26. juuni 2009, 23:24

Kuigi Hyundai disainerid pakkusid firma
uueneva linnamaasturi jaoks välja nii mõnegi radikaalse idee, said traditsioonid
siiski võitu.

Seetõttu on selle aasta lõpus koduturul Lõuna-Koreas ning aasta hiljem mujal maailmas ilmavalgust nägev sõiduk klassikalise joonega ning revolutsiooni linnamaasturite sektoris oma disainiga ei korralda.

Hyundai linnamaasturite mudelivalikus Santa Fest aste madalamal olev sõiduk saab Automedia info kohaselt endale turuletoomise hetkel valiku neljasilindrilisi jõuallikaid, neist kõige võimsam on varustatud turbolaadimisega. Hetkel pole selge, kas praegu kasutusel olev 2,7-liitrine V6 üldse kasutusele tulebki. Küll võib aga autotootjalt oodata diiselmootori tagasitoomist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. August 2009, 00:16
Otsi:

Ava täpsem otsing