Politsei uurib Michael Jacksoni surma põhjusi

27. juuni 2009, 15:51

Juba päev pärast Michael Jacksoni äkksurma
vallandusid spekulatsioonid surma tegeliku põhjuse üle, mida selgitab praegu
välja politsei.

Los Angelese politsei otsis läbi Jacksoni elukoha, kuid nimetas läbiotsimist igapäevasündmuseks, vahendas The Arabian Business.

Laulja suri Los Angelese haiglas neljapäeva pärastlõunal, kuhu ta toimetati pärast südame seiskumisest tulenenud kokkuvarisemist haigla lähedal asuvas üürikodus. Reede hommikul oli teada vaid see, et Jackson saabus haiglasse seiskunud hingamisega ja arstid ei suutnud teda elustada.

Jacksoni surnukeha viidi neljapäeva hilisõhtul helikopteriga uuringutele.

Jacksonite perekonna kõneisik Brian Oxman ütles neljapäeval CNNile, et perekond oli mures laulja tervise pärast ja püüdis juba kuude kaupa tema eest tulutult hoolt kanda.

"Michael ilmus proovidele paar korda," ütles Oxman ja vihjas, et Jackson küll üritas proove teha, kuid polnud selleks võimeline. Arstimite mõju all olles kukkus Jackson näiteks lavalt alla ja murdis jala.

Ehkki Jackson tunnistati ametlikult surnuks reedel, võib surma põhjuste väljaselgitamine võtta nädalaid, kuna tuleb oodata kehast leitud mürkainete ekspertiisi tulemusi. Seejuures selgitatakse välja, kas Jackson tarbis enne surma mingeid meelemürke, alkoholi või arstimeid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. June 2009, 12:54
Otsi:

Ava täpsem otsing