AUTOD: Buick Excelle – esialgu vaid hiinlastele

29. juuni 2009, 14:50

Kuigi see Buick Excelle jäi Automedia
fotograafide vaatevälja Saksamaal, jõuab uus sedaan esialgu (2012) müügile
hoopis Hiinas. Sealsete autoostjate seas on Buickist saanud hinnatud bränd ning
tootja jaoks on rohkem kui miljardi elanikuga riik oluline eksporditurg.

Excelle on loodud General Motorsi uusimal nn Delta II platvormil, samu komponente kasutati ka Chevrolet Cruze loomisel. Jõuallikate valik peegeldab samuti Cruze: valikus on neljasilindrilised 1,6 või 1,8-liitrise bensiinimootorid. Võimalik on ka elektriauto Chevrolet Volt hübriidjõuallika kasutuselevõtt teatud turgudel.

Päris välistada ei saa ka Buick Excelle müügilejõudmist Euroopas, sellisel juhul lisanduks jõuallikate valikusse ka kohustuslik diiselmootor. Ametlikku kinnitust Buicki kui brändi debüüdist Euroopas siiani aga pole.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. June 2009, 14:50
Otsi:

Ava täpsem otsing