AUTOD: Transiti konkurent Prantsusmaalt

02. juuli 2009, 17:10

Spioonifotograafid ei küti mitte ainult
uusi sõiduautosid, vaid vahel jäävad kaamerate ette ka veidi utilitaarsemad
sõidukid nagu näiteks see Renault Master.

Praegune Master on tootmises juba 2003. aastast ning vajab uute konkurentide pealtungi arvestades kiiresti vahetust. Nagu Automedia fotodelt võib näha, on testisõidud täies hoos ning uus kaubik peaks ilmavalgust nägema veel sel aastal.

Sarnaselt praegu tootmises olevale põlvkonnale tuleb uus Master rohketes kerevariantides. Müügile tulevad nii kaubikud, väikebussid, furgoonid, kastiautod kui ka erinevad šassiid eritellimusel tehtavate kerede jaoks. Seejuures saab kõiki neid variante tellida nii lühikese kui pika teljevahega ning erinevate kabiinidega. Uue Renault Masteri hinnad peaksid jääma praegusega samasse skaalasse ehk algama umbes 300 000 kroonist.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. July 2009, 17:10
Otsi:

Ava täpsem otsing