Anekdoot

1706-aripaev 04. juuli 2009, 09:54

Äripäeva nädala anekdoodid.

Politseinikule avaneb maanteel sünge pilt: terve Mercedese üks külg on avariis küljest rebitud ning juht on kaotanud käsivarre. Juht ise lebab maas ja oigab: "Minu auto, minu auto." "Peaksite hoopis käe pärast muretsema," ütleb politseinik. Autojuht heidab meeleheitliku pilgu oma vasakule küljele ning karjatab: "Minu Rolex!"

***

Ammuilma peaaegu kurdiks jäänud mees saab arstilt imetabaselt töötava kuulmisaparaadi. Kui ta kuu aja pärast taas arsti külastab, kiidab too: "Vaimustav! Teie perel on kindlasti hea meel, et te taas kuulete!" "Oh, ma pole neile veel rääkinud," teatab mees. "Kuulan, mis nemad räägivad. Olen juba kolm korda oma testamenti muutnud."

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. July 2009, 10:00
Otsi:

Ava täpsem otsing