Palk vähenenud ligi pooltel Eestis elanikel

08. juuli 2009, 08:16

Turu-uuringute AS viis Postimehe tellimusel
läbi uuringu, millest selgus, et ligi pooled vastanutest on saanud mingi moel
tunda majanduslangust: neil on vähendatud põhipalka, töötunde, tulemuspalka või
soodustusi.

Samas ei ole 44 protsendil inimestest töötasu muutunud ning neljal protsendil on see isegi kasvanud. 30 protsendil küsitlusele vastanuist on vähendatud põhipalka, 13 protsendil vähendati tulemustasusid või kaotati need sootuks, kirjutas Postimees.

Töötasu vähenemist 5-10 protsendi võrra on tunda saanud ligi pool ehk 45 protsenti uuringus osalenust, 11-15 ja 16-20 protsenti on palka kärbitud viiendikul inimestest. Üle 20-protsendilist töötasu langust on tunda saanud iga kümnes küsitletu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. August 2009, 10:03
Otsi:

Ava täpsem otsing