Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Veidi lohutust

Lennart Beat 10. juuli 2009, 00:00

Rikas muusikanädal, onju. Laulupidu, Morrissey ja Moby Tallinnas ning lisaks Michael Jacksoni ärasaatmine, millega võrreldavat sündmust pole oma eluajal näinud.

Popikuninga plaatidega aga ei jõua hulgilaod plaadipoode ikka veel piisavalt varustada. Aga kui jõuakski, oleks endalgi raske öelda, milline kogumik ammendavaim on. Ise võtaksin järjekorras: Off The Wall, Thriller, Bad ja Dangerous. HIStory ja Invincible pole värskelt üle kuulatuna siiski paremaks läinud, kuid tipphetki leiab sealtki.

Aga a-ha ammustele fännidele niipalju, et värske plaat ei peta ja nostalgia jääb vana bändi kohta hea maitse piiridesse. Kuna Keane ja Coldplay on suuremad kui kunagi varem, siis oleks just nende fännidel tore teada, kellele klaveriga ansamblid tegelikult menu võlgu on. Skandinaavia ööpäevades on asju.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:02
Otsi:

Ava täpsem otsing