Eksportijad ootavad seaduse muutmist

10. juuli 2009, 09:25

Eksportivatel ettevõtetel on uutele
turgudele minek riskantne, sest faktooringut ja ekspordikindlustust on raske
saada. Riske aitaks maandada ekspordi tagamise seaduse muutmine ning riigi
osalusega kindlustusseltsi loomine.

Koerus asuva aktsiaseltsi Natural juhid vaatavad uute turgude poole Iisraelis, Indias, Pakistanis ja Egiptuses. Naturali tegevdirektor Daago Rubli ütles, et lauamaterjali nõudlust on, hinnad sobiksid samuti, aga nõutud 90-päevaste maksetähtaegade tõttu napib ettevõttel käiberaha, kirjutas Järva Teataja.

Naturali finantsjuht Kaur Köök arvas, et Eestisse oleks välismaa suurte kindlustusfirmade kõrvale hädasti vaja üht päris oma krediidikindlustuspakkujat. «Oleks lihtsam nii pankadel kui ettevõtetel,» ütles ta.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. July 2009, 10:52
Otsi:

Ava täpsem otsing