Esmaspäev 24. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Iizi: kaskokindlustuse hinnad langenud aastaga enam kui kolmandiku

10. juuli 2009, 17:47

Iizi kindlustusmaakleri värske analüüs
näitab, et eelmise aasta sama ajaga on sama sõiduki kindlustamine täna
keskmiselt 35% soodsam. Üksikutel juhtudel on hind langenud lausa mitu korda.

Lisaboonusena on mitmel kindlustusandjal laienenud ka kindlustuskaitse, teatas ettevõte. Oma panuse maksete langusele on lisanud ka üldine sõidukihindade järsk kukkumine. Mitmete kindlustusandjate tariifiarvestuses on sõiduki turuhind üheks makse kujunemise teguriks.

Kindlustusandjate hindu, kes on üle läinud puhtalt margi ja mudeli kaudu tarifitseerimisele sõidukite järsk hinnalangus niipalju ei puuduta. Üha enam on hakatud arvesse võtma ka konkreetse sõiduki kasutaja riski.

Hea meel on ka selle üle, et üldine kaskokindlustuse kahjusus näitab langustrende. Põhjuseid võib otsida ilmselt nii paranenud liikluskultuurist, kindlustusandjate poolsest paremast riskihindamisest kui ka üldisest inimeste suuremast alalhoidlikkusest. Kõik see annab samuti varem või hiljem tunda kindlustusmakses.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. July 2009, 17:47
Otsi:

Ava täpsem otsing