Poolakate zlotiralli võib eurole viia

ÄP praktikant 10. juuli 2009, 20:07

Zloti kurss võib tuleva poolaasta jooksul
tugevneda ja stabiliseeruda niivõrd, et on valmis üle minema eurole.

Zloti väärtus tõusis eile kell pool kuus hommikul rekordiliselt 1,3 protsenti, küündides sellega 4,36 euroni, kirjutas Bloomberg. "Praegune olukord on zlotile soodus," kirjutas BRE panga analüütik Ernest Pyatlarczyk.

"Zloti kurss võib järgmise kuue kuu jooksul jääda 4,2-le eurole. "Poolal on paremad kasvuväljavaated võrreldes teiste regioonidega ja aina paranev tasakaal palgadünaamikas," kirjutas Londoni Golman Sachi analüütik.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. July 2009, 14:42
Otsi:

Ava täpsem otsing