Üks küsimus: Kas teile on pakutud kahtlaselt odavat kütust?

ÄP 13. juuli 2009, 00:00

Anne Rebane, Tulika takse ASi tegevjuht
Ei ole. Tõenäoliselt nad ikka teavad, kellele nad pakuvad. Me oleme nõudnud oma taksojuhtidelt, kuivõrd nad kasutavad meie autosid, konkreetsete, tuntud firmade kütuse kasutamist, kartes n-ö igasugust solkkütust.

Sulev Saareväli, ASi Est-Trans Kaubaveod üks omanikest
Täiesti siiralt ja ausalt ei ole meile keegi musta kütust pakkunud, isegi n-ö jutu tasandil mitte. Ja seda võib-olla seetõttu, et me oleme transpordisektoris ikkagi suurfirma. Kui sellised pakkumised üldse Eesti Vabariigis on, siis võib-olla puudutavad need ikkagi n-ö väikeettevõtjaid, kellega on ehk kergem asju ajada.

Ole Loigu, Saku AB ASi tegevjuht
Ütlen ausalt, ei ole. Ei ole sellest kuulnud ka. Ma ei usu, et see meie rahvusvedusid üldse väga suuresti puudutaks. See on rohkem kohaliku turu jaoks. Ent loogiline on, et bensiini kallinemine suurendab musta kütuse kasutamist. Tõstame aga makse, küll siis leitakse põhjust riiki petta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:09
Otsi:

Ava täpsem otsing