Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kelam: Euroopa suhtumine Iraani peab muutuma

15. juuli 2009, 18:45

Euroopa Parlamendi täiskogu arutas täna
olukorda Iraanis. Eesti saadiku Tunne Kelami sõnul on tähtis aru saada, et
Euroopa suhtumine Iraani ei saa jääda endiseks.

Tema sõnul on Euroopa Liidu valitsused olnud liialt kõhklevad reageerimaks Iraani võimude kuritegudele oma kodanike vastu. "Kui me tahame tõsiselt seista Iraani kodanike õiguste eest, siis peame olema valmis tegema režiimile reaalset valu," ütles Kelam pressiteate vahendusel.

Elementaarne oleks meelest teha võimatuks Iraani juhtide reisid Euroopa Liidu riikidesse ning kutsuda ajutise žestina Iraanist ära diplomaatilised esindajad demonstreerimaks, et Euroopa Liit võtab rahumeelsete meeleavaldajate tapmisi ja arreteerimisi tõsiselt, rääkis Kelam.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. July 2009, 18:45
Otsi:

Ava täpsem otsing