Porsche ametiühing avaldab meelt Volkswageni vastu

15. juuli 2009, 10:59

Porsche töötajad avaldavad täna meelt,
tugevdades nõudmist, et Saksa sportautode tootja jääks iseseisvaks. Läheneb
tähtaeg, kui otsustatakse liitumine Volkswageniga, vahendab Bloomberg.

Porsche peamises tehases Zuffenhausenis, kus töötab 5000 inimest, on plaanitud täna kella 16ks ametiühingu juhi Uwe Huecki esinemine. Väiksem meeleavaldus algas juba kell 8 Stuttgardi lähedal Weissachi tehases, kus töötab 3000 inimest.

„Huecki sõnum on piisavalt selge,“ ütles pressiesindaja Albrecht bamler. Hueck vastab Alam-Saksimaa peaministri Christian Wulffi kavatsustele panna löögi alla Porsche iseseisvus. Alam-Saksimaa on Volkswageni suuruselt teine aktsionär, omades 20protsendist osalust autotootjas ja hääletamisel vetoõigust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. July 2009, 11:04
Otsi:

Ava täpsem otsing