Max Kaur: Armin Karu peaks pattu kahetsema

16. juuli 2009, 18:31

Eesti kasiinovastased kinkisid seoses
kasiinovastase aastapäevaga Olympic Entertainment Groupi omanikule Armin Karule
Edgar Savisaare raamatu „Majanduspoliitika“ ning leiavad, et Karul oleks
aeg tehtud patte kahetseda.

„Kinkisime kasiinovastase aastapäeva puhul kasiinokuningale väärt raamatu, sest inimene, kes aastaid teenis endale ning korrumpeerunud poliitikutele meeletut raha eesti rahva kannatuste arvelt, peaks pattu kahetsema ning asuma looma rahvale sõbralikke ettevõtteid, et pakkuda oma ohvritele kasvõi töökohti,“ kinnitas kasiinovastaste eestvedaja Max Kaur.

18.juulil korraldatakse Tallinnas heategevuslik mälestusüritus, kus tähistatakse teist kasiinovastast aastapäeva, mis on traditsiooniliselt pühendatud kümnetele tuhandetele hasartmängu ohvritele ja nende pereliikmetele.

Eestis on täna ligi 140 kasiinot, neist üle 60 Tallinnas. Eestis on üle 50 000 kasiinosõltlase ning 80 000 aktiivset mängijat ja nende arv majanduskriisi ajal kasvab. AS Turuuuringute ja Faktumi poolt korraldatud küsitlused näitasid, et üle 75% Eesti ja Tallinna elanikest on kasiinoäri piiramise poolt.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. July 2009, 19:24
Otsi:

Ava täpsem otsing