Seppänen: oleme suutnud arenguplaanidega jätkata

17. juuli 2009, 10:06

Selle aasta algusest turule toodud
täissidepaketid lubavad erinevate kliendigruppide sidekulusid kokku hoida kuni
50%, teisalt on ettevõte suutnud oma arenguplaanidega jätkata, märkis Elisa
Eesti juhatuse esimees Sami Seppänen.

Elisa Eesti klientide arv kasvas tänavu esimesel poolaastal 11 200 võrra, ulatudes juuni lõpuks kokku 345 900 kliendini. Ettevõtte 2008. aasta käive oli 1,65 miljardit krooni ning tegevuskasum 614,6 miljonit krooni.

„Elisa kliendibaasi jätkuv suurenemine võrreldes mullusuvise näitajaga, millest märkimisväärne juurdekasv on toimunud just majanduskriisi ajal, näitab Elisa seniste strateegiliste valikute vettpidavust,“ lausus Elisa Eesti juhatuse esimees Sami Seppänen. „Selle aasta algusest turule toodud uudsed täissidepaketid lubavad meie erinevate kliendigruppide sidekulusid kokku hoida kuni 50%, teisalt on ettevõte suutnud oma arenguplaanidega jätkata," lausus Seppänen.

Elisa Eesti käive ulatus tänavu esimesel poolaastal 698 miljoni kroonini. Elisa Eesti EBITDA oli esimese poolaasta seisuga 247,6 miljonit krooni ning ärikasumi marginaal 35,5%.

Elisa Eesti juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul kujunes poolaasta Elisa esimesi samme täissideoperaatorina vaadates sündmusterohkeks: märtsi alguses toodi turule erakliendi täissidepaketid, pakkudes Interneti püsiühendust, tavatelefoni ja mobiili teenuseid konkurentidega võrreldes enam kui poole odavamalt. Sellele järgnes aprilli lõpus noortele suunatud suhtluskeskkond Pling!, kus Elisa pakkus ZEN kaubamärgi alt noortele kõiki olulisi sidelahendusi ühest kohast ja ühes paketist, seda sõltumata kasutaja asukohast. Plingi! suurim eelis oma konkurentide ees on võimalus panna Internet ja mobiiltelefon omavahel tasuta suhtlema. Mai lõpus jõudsid uued täissidepaketid äriklientideni, kes saavad nüüdsest kasutada kontori, veebi ja mobiilseid sideteenuseid ühtses soodsa hinnaga paketis.

Elisa ja globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt Elisa ja Vodafone pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. July 2009, 10:06
Otsi:

Ava täpsem otsing