Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Lahkunute kontod püsivad suhtlusportaalides aastaid

20. juuli 2009, 08:48

Suhtlusportaalides, kuhu saab üles panna
pilte ja isiklikku infot, säilivad meie seast lahkunud inimeste profiilid
aastateks.

Eesti suhtlusportaali rate.ee looja Andrei Korobeinik ütles otse välja, et nemad ei kustuta surnute profiile isegi vastava palve peale, kirjutas Postimees. Kontod kaovad alles siis, kui neid pole aasta aega järjest kasutatud.

Andmekaitse inspektsiooni (AKI) avalike suhete nõuniku Elsa Neeme sõnul pole nende poole sellise murega siiani pöördutud. Ta märkis siiski, et AKI saab Eestis asuvaid suhtluskeskkondade teenusepakkujaid hoiatada, kohustada valed või inimese jaoks soovimatud andmed eemaldama ja ka karistada.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. July 2009, 08:48
Otsi:

Ava täpsem otsing