Kultuurkapitali toetused 100 miljoni krooni võrra väiksemad

21. juuli 2009, 07:07

Kultuurkapital maksab tänavu
hasartmängumaksu alalaekumise tõttu välja mullusest 100 miljoni krooni võrra
vähem toetusi.

Majandussurutise tõttu on hasartmängumaksu juba mitu kuud laekunud umbes poole võrra vähem kui eelmisel aastal. Sellest maksust läheb tervelt 46% otse Kultuurkapitalile, vahendasid ERR Uudised "Aktuaalne kaamerat".

Kultuurkapitali juht Raul Altmäe selgitas, et kui maksulaekumine on umbes 50% väiksem kui eelmisel aastal, siis kultuurkapitalile tähendab see 20 kuni 30 protsenti kogueelarvest. Reaalselt tähendab see Kulka eelarve vähenemist üle saja miljoni krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. July 2009, 07:07
Otsi:

Ava täpsem otsing