Porsche juht astub tagasi

23. juuli 2009, 09:11

Sportautode tootja Porsche nõukogu teatas,
et tegevjuht Wendelin Wiedeking astub kohe tagasi, vahendab uudisteagentuur
AP.

Wendelin Wiedeking Wendelin Wiedeking Wendelin WiedekingNõukogu saatis teate täna hommikul pärast öö läbi kestnud nõukogu koosolekut. Teates öeldakse, et tema kohale asub Wendelin Wiedekingtootmisjuht Michael Macht. Tagasi astub ka ettevõtte finantsjuht Holger Haerter.

Wiedeking kogWendelin WiedekingusWendelin Wiedeking kuulsust 1990-ndatel aastatel Porsche välja toomisel raskest olukorrast, kuid nüüd vaevab ettevõtet üheksa miljardi euro suurune võlakoormus, mis saadi Volkswageni aktsiate kokku ostmisest just ajal, mil finantskriisi tõttu uute autode müük on kukkunud.

Wendelin WiedekingUudisteagentuuri Bloomberg kirjutab, et Wiedeking oli vastu plaanile müüa ettevõtte autotootmine Euroopa suurimale autotootjale Volkswagen. Bloombergi andmetel koguneb täna lõuna ajal Volkswageni nõukogu, et kinnitada kavatsust Porsche ülevõtmist, mille järel jääb viimane üheks kümnest Volkswageni kaubamärgiks.

Taaveti ja Koljati võitluse võitis Koljat, nendib uudisteagentuur.
Wendelin Wiedeking

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. July 2009, 14:48
Otsi:

Ava täpsem otsing