Medvedev: hasartmänguäri siirdumine põranda all on lubamatu

27. juuli 2009, 20:43

Venemaa president Dmitri
Medvedev nõudis peaprokuratuurilt mängutsoonide seaduse täitmise karmi
jälgimist rõhutades, et rikkumised ses vallas diskrediteerivad riiki.

„See äri /hasartmängud/ moondab ennast,“ ütles Medvedev Interfaksi teatel täna kohtumisel Venemaa peaprokuröri Juri Tšaikaga, „sõltuvalt sellest, kui aktiivsed ja järjekindlad me oleme, hindavad kodanikud õiguskorra seisu riigis. Kui pannakse lihtsalt üles teised sildid, nende taga aga istuvad samad lõustad, on see võimu kõige hullem diskrediteerimine.“

President nõudis peaprokurörilt küsimusega jätkuvat tegelemist, kasutades sealhulgas ka kriminaalkaristusi.

1. juulist Venemaal kehtima hakanud seadus lubab hasartmängude korraldamist vaid neljas selleks ette nähtud tsoonis, mis kõik asuvad riigi peamistest keskustest kaugel ega ole veel ka mängurite vastuvõtuks valmis saanud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. July 2009, 20:43
Otsi:

Ava täpsem otsing