Ligi: Eesti majanduslangus pole nii hull kui Leedus

30. juuli 2009, 13:58

Eesti majanduslangus ei ole nii hull nagu
Leedus, ütles rahandusminister Jürgen Ligi ütles tänasel valitsuse
pressikonverentsil.

"Me saame paremad numbrid võrreldes nendega, aga täpsemalt missugused, seda ma ei oska hinnata," lisas rahandusminister.

"Eelarvet ei olnud täna valitsuses päevakorras, aga meil kukkus 24. juulil tähtaeg, kui ministeeriumid pidid esitama oma eelarveprojektid," kinnitas Ligi ja rääkis, et projektid vaieldakse augustikuu jooksul läbi. Ligi sõnul läheb asi edasi 27. augustil avaldatavate majandusprognoosi põhjal. "Siis saab juba asjadest selgemalt rääkida," ütles ta.

Ligi lisas, et tegutsema peab rahanduslikke realiteete arvestades ja arvestada tuleb kõikide võimalike variantidega. Tema meelest ei ole võimalike variantide hulgas erandite tegemised, kulude ja palkade tõstmised.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. July 2009, 14:08
Otsi:

Ava täpsem otsing