Newsweek: USA majanduskriis sai läbi!

31. juuli 2009, 21:41

USA uudisteajakiri Newsweek kuulutab sel
nädalal esikaanel, et majandussurutis Ameerika Ühendriikides on lõppenud.

Taoline esikaas üllatas paljusid, ka USA presidenti Barack Obamat, kes kinnitas, et paljudel inimestel riigis on endiselt väga rasked ajad, vahendas rahvusringhäälingu uudisteportaal "Aktuaalset kaamerat".

Newsweeki sõnul otsustati majandussurutis lõppenuks kuulutada, kuna positiivseid uudiseid on ridamisi - akstiaturg on kosunud alates märtsist 44 protsenti, tõus Wall Streedil jätkub ning eluasemete läbimüük USAs on kasvanud juba kolm kuud järjest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    31. July 2009, 21:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing