Kolmapäev 22. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Osta Ida-Euroopa ja müü Aasia aktsiaid

05. august 2009, 21:02

Ida-Euroopa aktsiaturud pakuvad paremat
tootlust kui Aasia, sest investorite riskijanu kasvab ning üha vähem
makromajandusnäitajaid ületavad analüütikute ootusi, kirjutab Bloomberg.

Hollandi juurtega investeerimispanga ING Investment Management arvutatav nn riskijanu indeks kerkis sel nädalal 10 kuu kõrgeimale tasemele. Nn makromajanduslike üllatuste indeks, mida paneb kokku Citigroup langes samal ajal aga madalaimale tasemele alates maist.

Ida-Euroopa aktsiaturgude tõusud sõltuvad kõige rohkem investorite soovist võtta uusi riske, kinnitas uudisteagentuurile Maarten-Jan Bakkum. Kuna Aasia sõltub ekspordist, on sealsete turgude jaoks enamtähtis globaalne majanduskasv.

Bakkum, kes haldab 2,3 miljardi dollari suuruse mahuga arenevate turgude aktsiafondi, kinnitas, et „Ida-Euroopa vajab lisalikviidust ning väga tugevat riskijanu. Me oleme sisenemas sellesse faasi,“ lisas ta.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. August 2009, 21:02
Otsi:

Ava täpsem otsing